POLITIKA PRIVATNOSTI

U DIGITALHOUSEPOWER DOO, dostupnom na digitalhousepower.rs, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti opisuje vrste informacija koje DIGITALHOUSEPOWER DOO prikuplja i beleži, kao i način na koji ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Datoteke sa beleškama

DIGITALHOUSEPOWER DOO prati standardnu proceduru korišćenja log fajlova. Ovi fajlovi beleže posetioce kada posete web lokaciju. Sve hosting kompanije to rade kao deo analitike svojih hosting usluga. Informacije koje prikupljaju log fajlovi uključuju IP adrese, tip pretraživača, internet provajdera (ISP), datum i vreme posete, stranice za upućivanje/izlaz, i eventualno broj klikova. Ove informacije nisu povezane sa ličnim podacima posetilaca. Svrha ovih informacija je analiza trendova, administracija sajta, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web-svetionici

Kao i većina web lokacija, DIGITALHOUSEPOWER DOO koristi kolačiće. Ovi kolačići služe za čuvanje informacija, uključujući preferencije posetilaca i stranice koje su posetili na našoj web lokaciji. Ove informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na osnovu tipa pretraživača posetilaca i drugih informacija.

Politika privatnosti

Možete pogledati ovu listu kako biste pronašli Politiku privatnosti svakog od reklamnih partnera DIGITALHOUSEPOWER DOO.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript, ili web beacons u svojim oglasima i linkovima koji se prikazuju na DIGITALHOUSEPOWER DOO i šalju direktno u pretraživač korisnika. Kada se to dogodi, oni automatski dobijaju vašu IP adresu. Ove tehnologije koriste se za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da DIGITALHOUSEPOWER DOO nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti DIGITALHOUSEPOWER DOO ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savetujemo da pregledate politiku privatnosti ovih nezavisnih servisa oglasa za detaljnije informacije, uključujući njihove prakse i uputstva o tome kako da se odreknete određenih opcija.

Možete onemogućiti kolačiće putem opcija u vašem pretraživaču. Za detaljnije informacije o upravljanju kolačićima u određenim web pretraživačima, posetite web lokacije tih pretraživača. Šta su kolačići?

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece prilikom korišćenja interneta. Podstičemo roditelje i staratelje da nadgledaju, učestvuju u, i/ili prate i usmeravaju aktivnosti dece na mreži.

DIGITALHOUSEPOWER DOO svesno ne prikuplja lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako smatrate da je vaše dete dalo takve informacije na našoj web stranici, molimo vas da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da te informacije uklonimo iz naše evidencije što je pre moguće.

Onlajn politika privatnosti

Ova Politika privatnosti odnosi se isključivo na naše online aktivnosti i važi za posetioce naše web stranice u vezi sa informacijama koje dele i/ili prikupljaju u DIGITALHOUSEPOWER DOO. Ova politika se ne primenjuje na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala, osim putem ove web stranice.

Ova politika se ne primenjuje na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak

Korišćenjem naše web stranice, pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima i odredbama.

Ova web lokacija čuva kolačiće na vašem računaru. Politika kolačića

sr_RSSerbian